Seinäjoen Seudun Autoteknillinen Yhdistys ry

Toiminta

 

Seinäjoen Seudun Autoteknillinen Yhdistys ry

Yhdistyksen tarkoituksena on Suomen Autoteknillinen Liitto ry:n jäsenyhdistyksenä toimien koota yhteistoimintaan Etelä-Pohjanmaan auto- ja kuljetusalan insinöörit, teknikot ja muut alalla esimies- tai vastaavissa tehtävissä toimivat henkilöt, edistää alan ammattien kehittämistä toimimalla jäsentensä teknisen sivistyksen ja ammattitaidon kohottamiseksi.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää jäsenilleen esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia sekä kursseja ja toimii muillakin vastaavilla tavoilla jäsenistönsä hyväksi.Jäseneduista ja liitosta voit lukea lisää SATL ry:n sivuilta.Mikäli haluat liittyä Seinäjoen Seudun Autoteknillinen Yhdistys ry:n jäseneksi, niin voit ottaa yhteyttä hallituksemme jäseniin tai voit täyttää jäsentietolomakkeen.
Jäsenmaksumme 2018 on 55,- euroa.

 

Suomen Autoteknillinen liittokokous 16.3.2019 Salossa: Vuoden Autoteknillisen Yhdistyksen arvonimen sai Seinäjoen Seudun Autoteknillinen Yhdistys ry. Siihen kuuluu 295 jäsentä. Arvonimen saantiin vaikuttavat esimerkiksi jäsenmäärän kehitys, tiedottamisen taso ja toiminnan aktiivisuus.